• Ajánlatkérések
 • Szolgáltatók
 • Jelenleg nincs aktív ajánlatkérés regisztrálva rendszerünkben.

Hogyan működik ...

A ServiceMarket gyors megoldás ad arra, hogy a ServiceMarket-en regisztrált ügyfelek szakembert, szolgáltatót találjanak minimális időráfordítással, versenyképes áron. Az elvégzendő munka lehet akár párórás házkörüli munka vagy több hetes beruházás is.

Lépések:

 1. A ServiceMarket-en az ügyfelek anonim felhasználó névvel feladják az elvégzendő munka, szolgáltatás iránti igényeiket.
 2. A ServiceMarket kiértesíti a témában illetékes szolgáltatókat, hogy új ajánlatkérés érkezett.
 3. A ServiceMarket.hu-n regisztrált szolgáltatok az elvégzendő munkára pályázhatnak, ajánlatot adhatnak, szükség esetén kérdéseket tehetnek fel az ajánlatkérés pontosítása végett. Az itt megfogalmazott ajánlatok általában csak iránymutatás képeznek.
 4. Az ajánlatkérő a referenciák, értékelések, ajánlások alapján kiválasztja azon jelentkezőket, akikkel részletesebben egyeztetni kívánja a szolgáltatás kivitelezésének részleteit, végleges díját.
 5. A kiválasztás követően a ServiceMarket továbbítja az ügyfél elérhetőségét az érintett szolgáltatóknak, akik ezek után felveszik a kapcsolatot az ajánlatkérővel.
 6. A személyes egyeztetés során a kiválasztott szolgáltatók felmérik – ha az adott munka igényli - az elvégzendő munka tényleges elvégzéséhez szükséges feltételeket.
 7. Ezt követi végleges árajánlatadás.
 8. Az ügyfél az árajánlatok alapján kiválasztja a már nyertes szolgáltatót, és megegyezik a munka elvégzésének feltételeiben. (Ez utóbbi egyezség már nem a ServiceMarket kereteiben zajlik.)
 9. A megegyezés követően szolgáltató elvégzik a megrendelt munkát.
 10. A kivitelezését követően az érintett felek visszaértékelik egymást a ServiceMarket-n, jelezve, hogy mennyire voltak elégedettek egymással

Ajánlatkérést, pályázat feladást minden regisztrált felhasználó indíthat, legyen az magánszemély, vagy szolgáltató. Pl.: egy-egy kisebb munka elvégzésére magánszemély is pályázhat.

Bevezetési időszakban a szolgáltatás igénybevétele teljesen díjmentes mind ajánlatkérő, mind szolgáltatóra vonatkozóan egyaránt.